← kaple (Veclov) kaple (Vědlice) →
4638 kostel Všech Svatých

na návsi

V rekonstrukci; mimo presbytář a přístavek vzadu má novou střechu. Presbytář a přístavek vzadu mají střechy s malými dírami, sanktusníku chybí zakončení. Opravena je statika. Zadní strana věže má novou fasádu, omítka zbytku stavby je silně poškozená. Část oken je rozbitá. Barokní lustr restaurovala v roce 2012 sklářská škola v Kamenickém Šenově. Okolí presbytáře je zčásti zarostlé křovinami. - Pozemek s kostelem patří církvi.

Zdroj: Eva Volfová

• Eva Volfová napsal 01.12.2013 18:36

Celý kostel je vevnitř nově podepřený, r. 2011, trámový strop je napaden houbou a hrozilo zřícení. Finance na rozsáhlou opravu zatím nejsou. Kostel nikdo nechce. Cenn= věci byly zevnitř odvezeny do depozitu. Barokní lustr restaurovala sklářská škola v Kamenickém Šenově r. 2012.