← kaplička sv. Petra (Slavonice) kostel Božího Těla (Slavonice) →

Zaniklé (známka 0) hřbitovy

hřbitovy
ve vsi, J od kostela

V roce 1978 byl hřbitov (s většinou německých náhrobků) postupně likvidován a náhrobky odváženy. Nyní jsou na jeho ploše postaveny čtyři domy. - Hřbitov se rozkládal na deseti pozemcích; tři z nich (pozemkové parcely č. 954/6, 954/12 a 954/8) jsou v soukromém vlastnictví (Dagmar a Igor Kohoutovi ze Slavonína), další dva pozemky (pozemkové parcely č. 954/4 a 954/9) jsou také v soukromém vlastnictví (Bc. Šimona a Ivo Hágerovi ze Slavonína), další dva pozemky (pozemkové parcely č. 954/5 a 954/7) jsou také v soukromém vlastnictví (Jitka a Ing. Milan Panákovi ze Slavonína), další dva pozemky (pozemkové parcely č. 954/3 a 954/11) jsou také v soukromém vlastnictví (Kateřina Ladýřová ze Slavonína a Ing. Michal Ladýř z Roštění) a poslední (pozemková parcela č. 954/10) patří městu Olomouc.