← kostel sv. Kunhuty (Polom) kaple sv. Josefa (Polom) →

na J okraji svažité návsi

středně velká, čtvercového půdorysu, se sanktusníkem

Sanktusník má novou střechu, loď má oblezlou plechovou střechu. Zdivo potřebuje trochu natřít. Zavřená, zařízená. - Čtvercová kaple se zkosenými nárožími krytá plechovou jehlancovou střechou s polygonální sloupovitou zvoničkou s cibulovou bání. Vnější stěny kaple jsou členěny štukovými rámy a velkým obdélným vchodem. Vnitřní zařízení tvořil původně oltář z doby vzniku kaple s dřevěnou soškou Panny Marie (Madony), hlavičkami andílků a obrazem Nejsvětější Trojice lidové práce v nástavci. Dále dřevěné lidové sošky Vítězného Krista, sv. Anny, sv. Jana Nepomuckého a sv. Floriána, z téže doby. Dnes vybavení interiéru tvoří několik obrazů nevelké hodnoty. - Pozemek s kaplí patří městu Bochov; v roce 2024 půjde na opravu kaple 36.000,- Kč z rozpočtu města Bochov.