← kaple sv. Rodiny (Lesní Albrechtice) kaple Neposkvrněného Početí Panny Marie (Lestkov) →

na návsi, na pravé straně silnice do Sadova za velikým jasanem (asi 15 m za ním).

středně velká, se sanktusníkem

Místo kaple je nyní v soukromé zahradě. - Kaple byla obdélná kamenná stavba s rovným závěrem krytá břidlicovou valbovou střechou s oplechovanou šestibokou sloupkovou zvoničkou s cibulovou bání na hřebeni. Vstupní průčelí kaple s obdélným, polokruhově završeným vchodem bylo završeno trojúhelníkovým štítem se zasklenou nikou. Podélné stěny kaple byly prolomeny po jednom menším obdélném okně. Uvnitř byla kaple plochostropá, krytá nízkým dřevěným stropem. - Po vyhnání německého obyvatelstva po skončení 2. světové války byla okolní zástavba zbořena a prostor zplanýrován. Kaple přestala být udržována a postupně chátrala. Někdy kolem roku 1965 byla nakonec zchátralá kaple zbořena. - Kaple je zakreslena již na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Pozemek, na němž kaple stála, je v soukromém vlastnictví (Monika Ďuricová z Lesova).