8021 kaple Všech Svatých

Polozřícené (známka 455) zděné velké kaple

na kopci Líšná, Z od města

Bez střechy, krovů a stropu. Zůstalo jen obvodové zdivo s trojbokým presbytářem (cca 6,3 x 9,1 m) většinou do původní výše (cca 3,5 m), pouze zadní stěna snížena pouze na cca 1,6 - 1,7 m. Zdivo prolomeno nad oběma dveřmi na bocích i nad všemi 3 okny (1 v pravé stěně, 2 po bocích závěru). Fasáda zničena. Bez oken a dveří. Zdivo je převážně z lomového kamene, s ojedinělou příměsí cihel. Interiér i většina exteriéru byla původně omítána bílou vápennou omítkou. V severní i jižní stěně jsou zbytky dveřních otvorů. V západní části byla dřevěná tribuna, ze které zbyly pouze kapsy pro masivní trámy. - Jednalo se o jednolodní stavbu s polygonálním presbytářem a se sanktusovou věžičkou na vrcholu sedlové střechy. - Kaple byla zrušena Josefem II., od té doby chátrá. - Pozemek s kaplí patří městu Rabí.