Opravené (známka 0) ostatní

hřbitovy
SV od kostela

Hřbitov ve vsi Skoky byl založen v roce 1749, v době, kdy byla zdejší komunita povýšena na farnost. Hřbitov pak sloužil zhruba až do 60. let 20. století, kdy zanikla také ves. Jsou zde pohřbeni původní němečtí obyvatelé a také někteří dosídlenci, kteří se do vsi přistěhovali po roce 1945. Je zde také hrob malé Štefi, dcery poslední obyvatelky Skoků paní Holešové, která zde v roce 1982 tragicky zahynula. Ona sama je však pohřbena jinde, protože v té době byl již hřbitov zrušen. Po zrušení začal hřbitov zarůstat, nejvíce po úmrtí poslední obyvatelky. Také se stal terčem vandalů a zlodějů. Většina náhrobků zde již není, nebo jsou v dezolátním stavu. - Na konci 90. let 20. století a na počátku 21. století byl hřbitov obnoven česko-německou křesťanskou mládeží. O hřbitov se rovněž stará sdružení "Pod střechou" a několik dalších dobrovolníků. - Pozemek se hřbitovem patří městu Žlutice.