mezi květnem a prosincem 1966

středně velká, s věží

Má novou střechu, věž měděnou. - Původní barokní kaple byla obdélná (cca 5 x 8 m), vysoká (cca 8 m), s oválnými okny v bočních stěnách a lizénovým rámcem kolem celého průčelí. Portál byl obdélný. Široká věž s osmibokou bání s lucernou byla představěna před kaplí. Uvnitř měla zaoblená nároží s pilasrovými příložkami a plochý strop s fabionem a štukovým rámcem. - Původní kaple byla zbořena v roce 1966 a na jejím místě byla postavena garáž. Obec Ludvíkovice nechala v roce 2012 garáž zbourat a v letech 2012 - 2013 na původním místě nechala kapli obnovit v téměř původní podobě; na rozdíl od původní kaple je nová kaple rozšířena o zadní část, aby ji bylo možno využívat i jako obřadní síň. - Pozemek s kaplí patří obci Ludvíkovice. Kaple byla po obnově slavnostně posvěcena dne 19.10.2013.