Problémy s webem www.znicenekostely.cz - Poškozené a zničené kostely a kaple v ČR / Problémy s webem /

vkládání nových kostelů do databáze

 
l.furdan
Člen
#1 | Zasláno: 16 Úno 2011 09:20
Reagovat 
D.den, zřejmě se neumím vyvarovat opakované chyby při vkládání nových dat. Po vyplnění všech kolonek, přidání fota se mi nezdaří odeslání dat ke správci. Vždy mi vyskočí info, že musím doplnit jméno obce. Toto mám, ale vždy korektně vyplněno...
Pokud máte někdo podobnou zkušenost, prosím o info jak se tohoto vyvarovat. Děkuji.
kraus
Návštěvník
#2 | Zasláno: 18 Úno 2011 09:46
Reagovat 
Zkontrolujte velikost fota - zde sice není stanovena jako třeba na Zaniklých obcích (400kb), ale obecně se nedoporušují obrázky cca přes 1MB. Pokud fotíte v nejvyšší kvalitě, velikost může být až 4-5Mb. Chce to upravit třeba ve MS Picture Manageru či jiném programu.
l.furdan
Člen
#3 | Zasláno: 21 Úno 2011 08:27
Reagovat 
RE: Kraus- Děkuji za info k věci. Abych se vyhnul případným potížím s velikostí fotografie, jak jste zmiňoval, snažil jsem se vytvořit novou položku pouze s popisem a bez fotografií. I přesto se mi toto nezdařilo. Při vyplnění všech položek mi program hlásil, po odkliknutí ULOŽIT, že mi chybí doplnit položka obec a položka nadmořská výška. A to i přesto, že tyto byly vyplněny. Opravdu si nevím rady.
miloshlavka
Člen
#4 | Zasláno: 3 Úno 2012 10:56
Reagovat 
Asi by to chtělo dát nějaké podobné doporučení do návodu. Včera jsem se pokusil nahrát nějaké fotky, chvíli se to tvářilo, že se obrázek nahrává, ale pak to kleklo a nenahrálo se nic, Když jsem dnes při nahrávání obrázek zmenšil na třetinové rozměry, vše proběhlo bez problému.
 
Vaše reakce
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 
Nick:

Uživatelské jméno  Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 

Powered by miniBB®